Комплексна оцінка якості жирових молочних продуктів з рослинними інгредієнтами

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена методології комплексної оцінки жирових молочних продуктів з рослинними інгредієнтами. Наведені розрахунки біологічної ефективності ліпідів та білкової складової розроблених продуктів, а також харчова і енергетична цінність. Зазначено роль функціональних інгредієнтів — харчових волокон для комбінованих молочних продуктів. Article is devoted to methodology of a complex quality estimation of fatty dairy products with vegetative components. Calculations of biological efficiency of lipids and an albuminous component of the developed products and also their food and power value are resulted. The role of functional components – food fibres for the combined dairy products is noted.

Опис

Ключові слова

спред з наповнювачами, spred with components, біологічна ефективність, biological efficiency, амінокислотний скор, aminoacid scor, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Грек, О. В. Комплексна оцінка якості жирових молочних продуктів з рослинними інгредієнтами / О. В. Грек, О. О. Красуля // Таврійський науковий вісник. – 2010. – Вип. 71. – С. 67–74.

Зібрання