Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модель № 85608)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад морозива молочно-пшеничного включає сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жири, зародки пшениці, цукор та воду. Крім цього додатково включає інвертний сироп. The composition of ice cream include milk-white dry defatted milk residue, milk and vegetable oils, wheat germ, sugar and water. In addition, further comprising syrup.

Опис

Ключові слова

морозиво, ice-cream, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 85608 UA , МПК A23G 9/04 (2006.01). Склад морозива молочно-пшеничного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — u 201306740 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.

Зібрання