Склад морозива молочно-пшеничного (Патент на корисну модель № 85608)
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад морозива молочно-пшеничного включає сухий знежирений молочний залишок, молочний і рослинний жири, зародки пшениці, цукор та воду. Крім цього додатково включає інвертний сироп.
The composition of ice cream include milk-white dry defatted milk residue, milk and vegetable oils, wheat germ, sugar and water. In addition, further comprising syrup.
Опис
Ключові слова
морозиво, ice-cream, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Патент 85608 UA , МПК A23G 9/04 (2006.01). Склад морозива молочно-пшеничного / Поліщук Г. Є., Мартич В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. — u 201306740 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.