Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1318
Title: Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Keywords: хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрин
bread
malt extract
enzymes
staling process
dextrin
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2003
Citation: Дробот В. І. Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 4.
Abstract: Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1318
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stavjseapnyzpch.pdf142.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.