We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread.

Description

Citation

Дробот В. І. Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 4.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By