Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння
Вантажиться...
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба.
Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread.
The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread.
Опис
Ключові слова
хліб, солодовий екстракт, ферментний препарат, процес черствіння, декстрин, bread, malt extract, enzymes, staling process, dextrin, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Дробот В. І. Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 4.