Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13465
Title: Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на винахід № 42270)
Authors: Сафонова, Ольга Миколаївна
Камбулова, Юлія Вікторівна
Захарченко, Віталій Олександрович
Перцевой, Федір Всеволодович
Савранська, Рита Наумівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Keywords: вершкове масло
бісквітне тісто
борошняна композиція
хлорид натрію
ацетат натрію
butter
dough of biscuit
flour composition
sodium chloride
sodium acetate
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2001
Citation: Патент 42270 UA, МПК 7 A21D13/08. Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату / Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В., Захаренко В. О., Савранська Р. Н., Чуйко Л. О. ; заявник Сафонова О. М., Чудік Ю. В., Перцевий Ф. В. – № 2000127260 ; заявл. 18.12.2000 ; опубл. 15.10.2001, Бюл. № 9, 2001 р.
Abstract: Спосіб одержання масляного бісквітного напівфабрикату, який включає приготування яєчно- цукрово-масляної збитої маси, замішування з борошняною сировиною, випікання, охолодження та вистоювання, який відрізняється тим, що на етапі замішування тіста як борошняну сировину використовують борошняну композицію, яка включає борошно тритікале і борошно ячмінне у співвідношенні 1 : 3 та добавки-покращувачі – 0,3 – 0,4 % хлориду натрію та 0,3 – 0,4 % ацетату натрію до маси всього борошна, яке використовується. A method for producing semi-finished biscuit oil, which includes preparation of the egg-sugar-oil-whipped egg masses, mixing with raw flour, baking, cooling and left standing, wherein, the step of kneading raw materials like flour used dissolved flour composition which comprises tritikale flour and barley flour in the ratio 1 : 3, enhancers and additives – 0,3 – 0,4% sodium chloride and 0,3 – 0,4 % sodium acetate weight of the total flour used.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13465
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pkcjvsombn.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.