Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Вивчено якість хлібопекарських дріжджів різних торгових марок, їх технологічну ефективність у різних способах приготування тіста.
Studied the quality of bakery yeast various trade marks, their technological efficiency in various ways of preparation of the test.

Опис

Ключові слова

дріжджі, дрожжи, yeast, технологія, мікробіологія, бродіння, хліб, technology, microbiology, fermentation, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2009. - Вип. 36, Т. 1. - С. 111-114.

Зібрання