Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено якість хлібопекарських дріжджів різних торгових марок, їх технологічну ефективність у різних способах приготування тіста.
Studied the quality of bakery yeast various trade marks, their technological efficiency in various ways of preparation of the test.

Опис

Ключові слова

дріжджі, дрожжи, yeast, технологія, мікробіологія, бродіння, хліб, technology, microbiology, fermentation, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дробот, В. І. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів / В. І. Дробот, О. Д. Тесля // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. - 2009. - Вип. 36, Т. 1. - С. 111-114.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced