Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278
Title: Value of yoghurt
Authors: Yarosh, Y.
Strizhnova, Marianna
Keywords: біфідобактерії
лактобацилли
молочні продукти
казеїн
бифидобактерии
йогурт
лактобациллы
молочные продукты
казеин
bifidobacteria
lactobacilli
yogurt
dairy products
casein
кафедра іноземних мов професійного спрямування
Issue Date: 2014
Citation: Yarosh, Y. Value of yoghurt / Y. Yarosh, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. - Ч. 4. – С. 298-299.
Abstract: Dairy products are usually high energy-yielding food products. A production plant for the processing of milk is called a dairy or a dairy factory. Apart from breastfed infants, the human consumption of dairy products is sourced primarily from the milk of cows, yet goats, sheep, yaks, horses, camels, and other mammals are other sources of dairy products consumed by humans.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Value_of_yoghurt.pdf157.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.