Value of yoghurt
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Dairy products are usually high energy-yielding food products. A
production plant for the processing of milk is called a dairy or a dairy factory. Apart from breastfed infants, the human consumption of dairy products is sourced primarily from the milk of cows, yet goats, sheep, yaks, horses, camels, and other mammals are other sources of dairy products consumed by humans.
Опис
Ключові слова
біфідобактерії, лактобацилли, молочні продукти, казеїн, бифидобактерии, йогурт, лактобациллы, молочные продукты, казеин, bifidobacteria, lactobacilli, yogurt, dairy products, casein, кафедра іноземних мов професійного спрямування
Бібліографічний опис
Yarosh, Y. Value of yoghurt / Y. Yarosh, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. - Ч. 4. – С. 298-299.