Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYarosh, Y.-
dc.contributor.authorStrizhnova, Marianna-
dc.date.accessioned2014-05-12T09:46:38Z-
dc.date.available2014-05-12T09:46:38Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationYarosh, Y. Value of yoghurt / Y. Yarosh, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 80-ої студентської конференції молодих вчених, аспірантів та студентів НУХТ. - К. : НУХТ, 2014. - Ч. 4. – С. 298-299.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14278-
dc.description.abstractDairy products are usually high energy-yielding food products. A production plant for the processing of milk is called a dairy or a dairy factory. Apart from breastfed infants, the human consumption of dairy products is sourced primarily from the milk of cows, yet goats, sheep, yaks, horses, camels, and other mammals are other sources of dairy products consumed by humans.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectбіфідобактеріїuk_UA
dc.subjectлактобациллиuk_UA
dc.subjectмолочні продуктиuk_UA
dc.subjectказеїнuk_UA
dc.subjectбифидобактерииuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectлактобациллыuk_UA
dc.subjectмолочные продуктыuk_UA
dc.subjectказеинuk_UA
dc.subjectbifidobacteriauk_UA
dc.subjectlactobacilliuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectcaseinuk_UA
dc.subjectкафедра іноземних мов професійного спрямування-
dc.titleValue of yoghurtuk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Value_of_yoghurt.pdf157.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.