Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14486
Title: Стабілізація молочних білково-жирових продуктів при дефростації
Authors: Тимчук, Алла Вікторівна
Грек, Олена Вікторівна
Keywords: білково-жирові продукти
protein and fatty foods
дефростація
thawing
стабілізація
stabilization
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2009
Citation: Тимчук, А. В. Стабілізація молочних білково-жирових продуктів при дефростації / А. В. Тимчук, О. В. Грек // Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : Всеукраїнська науково-практична конференція, 21-22 жовтня, 2009 р. — Харків: ХДУХТ, 2009. — С. 175 – 178.
Abstract: Досліджено використання різних видів борошна для стабілізації кількісних і якісних показників сиру кисломолочного після дефростації та подальшого його використання у виробництві напівфабрикатів. Investigated the use of different types of flour to stabilize the quantitative and qualitative indicators of cheese after thawing and its further use in the manufacture of semi-finished products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14486
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kharkiv_2009.pdf159.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.