Пісочне печиво «Морквяна радість» (Деклараційний патент на корисну модель № 88653)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пісочне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль. Додатково містить маргарин та пюре вареної моркви. Дополнительно содержит маргарин и пюре вареной моркови. Shortbread contains wheat flour, sugar, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence and salt. Additionally it includes margarine and mashed cooked carrots.

Опис

Ключові слова

пісочне печиво, пюре вареної моркви, ресторанне господарство, shortbread, mashed cooked carrots, restaurant business, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 88653, МПК (2014.01) A21D 2/00. Пісочне печиво «Морквяна радість» / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201312349; заяв. 21.10.2013; опубл. 25.03.2014; Бюл. № 6/2014.

Зібрання