Пісочне печиво «Морквяна радість» (Деклараційний патент на корисну модель № 88653)
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пісочне печиво містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор-пісок, меланж, натрій двовуглекислий, вуглекислий амоній, есенцію, сіль. Додатково містить маргарин та пюре вареної моркви. Дополнительно содержит маргарин и пюре вареной моркови. Shortbread contains wheat flour, sugar, egg, sodium bicarbonate, ammonium carbonate, essence and salt. Additionally it includes margarine and mashed cooked carrots.
Опис
Ключові слова
пісочне печиво, пюре вареної моркви, ресторанне господарство, shortbread, mashed cooked carrots, restaurant business, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 88653, МПК (2014.01) A21D 2/00. Пісочне печиво «Морквяна радість» / О. С. Задорожня, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201312349; заяв. 21.10.2013; опубл. 25.03.2014; Бюл. № 6/2014.