Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробів
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Вивчено можливість використання різних видів рису у технології сиркових виробів. Визначено умови підготовки рису та технологічні параметри його введення до складу кисломолочної основи.
Studied different types of rice in technology products operation of dairies. The conditions for the preparation of rice and technological parameters of its introduction in the composition of milk basis.
Опис
Ключові слова
зернові культури, рис, сиркові вироби, кафедра технології молока і молочних продуктів, cereals, rice, sweetened products
Бібліографічний опис
Ющенко, Н. М. Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробів / Н. М. Ющенко, І. М. Корольчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 487 – 489.