Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробів

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено можливість використання різних видів рису у технології сиркових виробів. Визначено умови підготовки рису та технологічні параметри його введення до складу кисломолочної основи. Studied different types of rice in technology products operation of dairies. The conditions for the preparation of rice and technological parameters of its introduction in the composition of milk basis.

Опис

Ключові слова

зернові культури, рис, сиркові вироби, кафедра технології молока і молочних продуктів, cereals, rice, sweetened products

Бібліографічний опис

Ющенко, Н. М. Вивчення можливості використання різних видів рису у технології сиркових виробів / Н. М. Ющенко, І. М. Корольчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 487 – 489.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced