Комплексна оцінка якості напою "Вишневий" на основі маслянки пастеризованої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Внесення вишневого сиропу до маслянки дає чудовий ефект при лікуванні недокрів'я та інших захворювань, пов'язаних з системою кровотворення, оскільки вишневий сироп містить велику кількість вітамінів Ві і В6, разом із залізом та магнієм. Adding cherry syrup to buttermilk gives a wonderful effect in treating anemia and other diseases related to blood formation system as cherry syrup contains large amounts of vitamins Bi and B6, along with iron and magnesium.

Опис

Ключові слова

маслянка пастеризована, якість напою, напій "Вишневий", масленка пастеризованная, pasteurized buttermilk, quality of the drink, drink "Cherry"

Бібліографічний опис

Мостова, І. Комплексна оцінка якості напою "Вишневий" на основі маслянки пастеризованої / І. Мостова, О. Мельник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 88-89.