Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16026
Title: Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Authors: Причинтовська, Віта Олександрівна
Пасічник, Дар'я Ігорівна
Петухова, Дар'я
Вашека, Оксана Миколаївна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Keywords: оздоблювальні напівфабрикати
вершковий крем
фруктові порошки
finishing semis
butter cream
fruit powders
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатів / Віта Причинтовська, Дар'я Пасічник, Дар'я Петухова Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 97-98.
Abstract: За результатами дослідження можна виділити наступні аспекти використання фруктових порошків в технології крема вершкового: отримання оздоблювальних напівфабрикатів з оригінальними високими смаковими властивостями, зменшення рецептурної кількості пудри цукрової, отримання стійкої структури, підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів. According to the study are the following aspects of using fruit powders in technology creamy Crema: getting finishing of semi-original high taste properties, reducing the number of prescription powdered sugar, obtaining stable structure, improving the nutritional value of flour confectionery.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16026
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55.pdf978.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.