Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатів
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами дослідження можна виділити наступні аспекти використання фруктових порошків в технології крема вершкового: отримання оздоблювальних напівфабрикатів з оригінальними високими смаковими властивостями, зменшення рецептурної кількості пудри цукрової, отримання стійкої структури, підвищення харчової цінності борошняних кондитерських виробів.
According to the study are the following aspects of using fruit powders in technology creamy Crema: getting finishing of semi-original high taste properties, reducing the number of prescription powdered sugar, obtaining stable structure, improving the nutritional value of flour confectionery.
Опис
Бібліографічний опис
Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатів / Віта Причинтовська, Дар'я Пасічник, Дар'я Петухова Оксана Вашека, Олександра Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 97-98.