Вплив тривалості зберігання на хлібопекарські властивості трітікалалевого борошна
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Основні процеси дозрівання трітікалевого борошна відбуваються протягом 20 діб, що зумовлює покращення його хлібопекарських властивостей.
Basic processes of maturation tritikalevoho meal there for 20 days, resulting in improved its baking properties.
Опис
Ключові слова
трітікалалеве борошна, тривалість зберігання, хлібопекарські властивості, baking properties, tritikalaleve flour, storage time
Бібліографічний опис
Теодорович, Н. Вплив тривалості зберігання на хлібопекарські властивості трітікалалевого борошна / Наталія Теодорович, Тетяна Федорова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 188-190.