Вплив відносної вологості на процес гігротермічної обробки тістових заготовок
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Підвищення відносної вологості середовища робочої камери в зоні гігротермічної обробки призводить до збільшення тривалості конденсації вологи на поверхні тістової заготовки та кількості сконденсованої пари за рахунок підвищення температури точки роси, інтенсифікації прогріву поверхневих і внутрішніх шарів тістової заготовки.
Increase the relative humidity of the environment in the area of the working chamber hihrotermichnoyi treatment leads to an increase in the duration of condensation on the surface of the dough piece and the number of condensed vapor by raising the dew point temperature, intensification of warming surface and inner layers of the dough piece.
Опис
Ключові слова
гігротермічна обробка, тістові заготовки, вологість, hihrotermichna processing, dough piece, humidity, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Вплив відносної вологості на процес гігротермічної обробки тістових заготовок / Андрій Германчук, Олег Хоменко, Володимир Левинький Юлія Теличкун, Володимир Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 45-46.