Базилік у технологіях ресторанної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Базилік запашний (Ocimum basilicum L.) - це однорічна трав'яниста рослина, яка належить до сімейства м'ятних трав, або ж губоцвітних. Базилік з солодким пряним ароматом і солодкувато-гіркуватим смаком використовують як у свіжому, так і сушеному вигляді у технологіях продукції ресторанного господарства. Sweet basil (Ocimum basilicum L.) - is an annual herb, which belongs to the family of peppermint herbs or hubotsvitnyh. With sweet basil slightly spicy and sweet-bitter taste used as fresh, and dried in technology products restaurants.

Опис

Ключові слова

ресторанна продукція, ефірна олія, базилік, restaurant products, essential oil, basil, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Бідзюра, А. М. Базилік у технологіях ресторанної продукції / А. М. Бідзюра, О. М. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 590.