Базилік у технологіях ресторанної продукції
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Базилік запашний (Ocimum basilicum L.) - це однорічна трав'яниста рослина, яка належить до сімейства м'ятних трав, або ж губоцвітних. Базилік з солодким пряним ароматом і солодкувато-гіркуватим смаком використовують як у свіжому,
так і сушеному вигляді у технологіях продукції ресторанного господарства. Sweet basil (Ocimum basilicum L.) - is an annual herb,
which belongs to the family of peppermint herbs or hubotsvitnyh. With sweet basil
slightly spicy and sweet-bitter taste used as fresh,
and dried in technology products restaurants.
Опис
Ключові слова
ресторанна продукція, ефірна олія, базилік, restaurant products, essential oil, basil, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Бідзюра, А. М. Базилік у технологіях ресторанної продукції / А. М. Бідзюра, О. М. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 590.