Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція. Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії. The diet of the population group is quite popular dessert products. Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.

Опис

Ключові слова

чизкейк, рослинна сировина, нутрієнтний склад, cheesecake, nutriyentnyy composition, herbs, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Пересічна, С. М. Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини / С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 636.