Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція.
Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії.
The diet of the population group is quite popular dessert products.
Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.
Опис
Ключові слова
чизкейк, рослинна сировина, нутрієнтний склад, cheesecake, nutriyentnyy composition, herbs, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Пересічна, С. М. Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини / С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 636.