Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На думку науковців існують три основні складові продовольчої безпеки: наявність харчування, доступність харчових продуктів (можливість придбати харчування), достатня кількість корисних речовин в харчуванні.

Опис

Ключові слова

продовольча безпека, продукти харчування, енергетична цінність, продовольственная безопасность, энергетическая ценность, продукты питания, food safety, food, energy value, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Мостенська, Т. Л. Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки / Т. Л. Мостенська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 699.