Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
На думку науковців існують три основні складові продовольчої безпеки: наявність харчування, доступність харчових продуктів (можливість придбати харчування), достатня кількість корисних речовин в харчуванні.
Опис
Ключові слова
продовольча безпека, продукти харчування, енергетична цінність, продовольственная безопасность, энергетическая ценность, продукты питания, food safety, food, energy value, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Мостенська, Т. Л. Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки / Т. Л. Мостенська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 699.