Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На думку науковців існують три основні складові продовольчої безпеки: наявність харчування, доступність харчових продуктів (можливість придбати харчування), достатня кількість корисних речовин в харчуванні.

Опис

Ключові слова

продовольча безпека, продукти харчування, енергетична цінність, продовольственная безопасность, энергетическая ценность, продукты питания, food safety, food, energy value, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Мостенська, Т. Л. Енергетична цінність раціону як характеристика досягнення продовольчої безпеки / Т. Л. Мостенська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 699.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced