Булочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дієву профілактику залізодефіцитиої анемії можливо здійснювати збагаченням кулінарної продукції ресторанного господарства легкозасвоюваним залізом у кількості 30-50 % добової потреби, яка становить 17 мг для жінок і 15 мг для чоловіків. Effective prevention zalizodefitsytyoyi anemia may carry out enrichment restaurants culinary products easily digestible iron in an amount of 30-50% of daily needs, which is 17 mg for women and 15 mg for men.

Опис

Ключові слова

ресторанне господарство, restaurant management, кулінарна продукція, culinary products, булочні вироби, bakery products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Дитюк, Ю. Булочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарства / Юлія Дитюк, В'ячеслав Губеня, Лариса Арсеньєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 420-422.