Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі наведені результати досліджень використання екстракту інуліну як пребіотика, інгредієнта в хлібобулочних виробах та функціональних напоях, а також оцінка його стабільності в яблучному соку. The paper studies the use of a prebiotic inulin extract, an ingredient in baked goods and functional drinks, and assess its stability in apple juice.

Опис

Ключові слова

інулін, екстракт, топінамбур, inulin, extract, jerusalem artichoke, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура / О. В. Бендерська, І. О. Гаган, О. С. Бессараб та ін. // Ресурсоенергозберігаючі технології та обладнання : збірник тез доповідей VII міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених, 20-21 листопада 2014 р. – К. : НТУУ «КПІ», 2014. – С. 129-130.