Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикату

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зниження якості життя окремої людини та індексу здоров'я нації в цілому при значному порушенні харчового статусу населення обумовлює необхідність створення функціональних продуктів харчування. Lower quality of life of the individual and the nation's health index as a whole with a significant violation nutritional status of the population necessitates the creation of functional foods.

Опис

Ключові слова

якість життя, харчовий статус, порошок горобини, quality of life, nutritional status, powder ash, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Медвідь, І. Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикату / Ірина Медвідь, Юлія Мирошник , Олена Шидловська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 407-409.