Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикату

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Зниження якості життя окремої людини та індексу здоров'я нації в цілому при значному порушенні харчового статусу населення обумовлює необхідність створення функціональних продуктів харчування. Lower quality of life of the individual and the nation's health index as a whole with a significant violation nutritional status of the population necessitates the creation of functional foods.

Опис

Ключові слова

якість життя, харчовий статус, порошок горобини, quality of life, nutritional status, powder ash, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Медвідь, І. Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикату / Ірина Медвідь, Юлія Мирошник , Олена Шидловська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 407-409.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced