Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The composition of rye and wheat bread with schavnat is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.

Опис

Ключові слова

щавнат, schavnat, житньо-пшеничний хліб, rye and wheat bread, підкислювач, acidulant, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 94239, Україна A21D 8/02 (2006.01) Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом / І. В. Тополь, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль; власник НУХТ, заявка u201403747 10.04.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.

Зібрання