Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат.
The composition of rye and wheat bread with schavnat is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.
Опис
Ключові слова
щавнат, schavnat, житньо-пшеничний хліб, rye and wheat bread, підкислювач, acidulant, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 94239, Україна A21D 8/02 (2006.01) Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом / І. В. Тополь, Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль; власник НУХТ, заявка u201403747 10.04.2014; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.