Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоці
Вантажиться...
Дата
2008
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджено залежність штамів мікроорганізмів для сироробства від інгібіторів молока.
Dependence of cultures of microorganisms is investigational for a cheesemaking from the inhibitors of milk
Опис
Ключові слова
штами мікроорганізмів, cultures of microorganisms, сироробство, cheesemaking, молоко, milk, інгібітори, inhibitors, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоці / Н. М. Шульга, Н. Ф.Кігель // Вісник аграрної науки. – 2008. – № 5. – С. 68–70.