Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено залежність штамів мікроорганізмів для сироробства від інгібіторів молока. Dependence of cultures of microorganisms is investigational for a cheesemaking from the inhibitors of milk

Опис

Ключові слова

штами мікроорганізмів, cultures of microorganisms, сироробство, cheesemaking, молоко, milk, інгібітори, inhibitors, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Відбір штамів мікроорганізмів для сироробства за стійкістю до інгібіторів у молоці / Н. М. Шульга, Н. Ф.Кігель // Вісник аграрної науки. – 2008. – № 5. – С. 68–70.

Зібрання