Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру
Вантажиться...
Дата
2009
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру.
Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.
Опис
Ключові слова
мікрофлора, microflora, кефірна закваска, kefir ferment, якість, quality, кефір, kefir, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель, О. В. Боднарчук // Вісник аграрної науки. – 2009. – № 8. – С. 71–73.