Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру. Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.

Опис

Ключові слова

мікрофлора, microflora, кефірна закваска, kefir ferment, якість, quality, кефір, kefir, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель, О. В. Боднарчук // Вісник аграрної науки. – 2009. – № 8. – С. 71–73.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced