Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто відмінність між мікрофлорою грибків для кефіру, кефірної закваски та кефіру.
Differences are considered between the microflora of kefir fungi, kefir ferment and kefir.
Опис
Ключові слова
мікрофлора, microflora, кефірна закваска, kefir ferment, якість, quality, кефір, kefir, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Склад мікрофлори грибків, грибкової кефірної закваски та кефіру / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель, О. В. Боднарчук // Вісник аграрної науки. – 2009. – № 8. – С. 71–73.