Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19770
Title: Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення
Authors: Шульга, Наталія Михайлівна
Кігель, Наталя Федорівна
Keywords: лактобацили
бактеріальні препарати прямого внесення
сичужний сир
lactobacillus
bacterial preparations of the direct bringing
rennet cheese
Issue Date: 2002
Citation: Шульга, Н. М. Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали міжнар. наук. конф. – К. : НУХТ, 2002. – 142 с.
Abstract: Наведено дані щодо результатів використання бактеріальних препаратів прямого внесення у виробництві твердих сичужних сирів. Using of bacterial preparations of the direct bringing given about results is resulted for the production of hard runnet cheeses.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19770
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vivchennja_vlastivostei.pdf57.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.