Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення
Вантажиться...
Дата
2002
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено дані щодо результатів використання бактеріальних препаратів прямого внесення у виробництві твердих сичужних сирів.
Using of bacterial preparations of the direct bringing given about results is resulted for the production of hard runnet cheeses.
Опис
Ключові слова
лактобацили, бактеріальні препарати прямого внесення, сичужний сир, lactobacillus, bacterial preparations of the direct bringing, rennet cheese
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Вивчення властивостей твердого сичужного сиру, виробленого з використанням бактеріального препарату прямого внесення / Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Сучасні методи створення нових технологій та обладнання в харчовій промисловості : матеріали міжнар. наук. конф. – К. : НУХТ, 2002. – 142 с.