Фізико-хімічні властивості вовняного жиру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На підприємствах первинної переробки вовни отримують сирий вовняний жир. Ланолін є продуктом рафінування вовняного жиру. Він водночас проявляє гідрофобні і гідрофільні властивості. Таку його властивість використовують для виготовлення медичних мазей, косметичної та харчової продукції. The enterprises of primary processing of wool are raw wool fat. Lanolin is a product of the refining of wool grease. It shows both hydrophobic and hydrophilic properties. This property is used for its manufacture of medical ointments, cosmetics and food products.

Опис

Ключові слова

фізико-хімічні властивості, первинна переробка, вовняний жир, physical and chemical properties, primary processing, wool fat, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Фізико-хімічні властивості вовняного жиру / М. І. Осейко, Т. І. Романовська, І. В. Левчук та ін. // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24-25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 163-164.