Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20228
Title: Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
Other Titles: Разработка технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями
Development of technology of condensed milk canned with fruit-berry fillings
Authors: Рябоконь, Наталія Валеріївна
Ryabokon, Natalia
Рябоконь, Наталия Валерьевна
Keywords: плодово-ягідний сироп
згущені молочні консерви
технологія
наповнювач
плодово-ягодный сироп
сгущенные молочные консервы
технология
наполнитель
filler
fruit-berry syrup
condensed canned milk
technology
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
Issue Date: 2015
Citation: Рябоконь, Н. В. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Рябоконь Наталія Валеріївна; НУХТ. – К., 2015. – 24 с.
Abstract: Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами. Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями. The dissertation is devoted to scientific explanation and development of technology of condensed milk canned with fruit fillings.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20228
Appears in Collections:05.18.04 - Технологія мясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aref_Ryabokon.pdf1.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.