Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами.
Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями.
The dissertation is devoted to scientific explanation and development of technology of condensed milk canned with fruit fillings.
Опис
Ключові слова
плодово-ягідний сироп, згущені молочні консерви, технологія, наповнювач, плодово-ягодный сироп, сгущенные молочные консервы, технология, наполнитель, filler, fruit-berry syrup, condensed canned milk, technology, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
Бібліографічний опис
Рябоконь, Н. В. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Рябоконь Наталія Валеріївна; НУХТ. – К., 2015. – 24 с.