Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Дисертацію присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами. Диссертация посвящена научному обоснованию и разработке технологии сгущенных молочных консервов с плодово-ягодными наполнителями. The dissertation is devoted to scientific explanation and development of technology of condensed milk canned with fruit fillings.

Опис

Ключові слова

плодово-ягідний сироп, згущені молочні консерви, технологія, наповнювач, плодово-ягодный сироп, сгущенные молочные консервы, технология, наполнитель, filler, fruit-berry syrup, condensed canned milk, technology, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій

Бібліографічний опис

Рябоконь, Н. В. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Рябоконь Наталія Валеріївна; НУХТ. – К., 2015. – 24 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced