Йогурт (Патент на корисну модель № 97223)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Йогурт містить нормалізоване молоко з масовою часткою жиру від 0,05 % до 3,5 %, цукор, заквашувальний препарат, стабілізатор, ароматизатор. Як ароматизатор використовують сухий ароматизатор "Мускатні аромати" із гуміарабіку та ароматичної композиції із ефірної олії шавлії мускатної. Yogurt contains normalized milk fat mass fraction of 0.05% to 3.5%, sugar, zakvashuvalnyy drug, stabilizer, flavor. How to use dry flavor flavorings "muscat flavors" of gum arabic and aromatic composition of the essential oil of sage sclarea.

Опис

Ключові слова

йогурт, yogurt, ароматизатор, flavor, ефірна олія, attar

Бібліографічний опис

Патент № 97223 Україна, МПК А 23 С 9/13. Йогурт / Іванов С. В., Чепель Н. В., Грек О. В., Красуля О. О. ; заявник та патентокористувач Національний університет харчових технологій. – № u201407147 ; заявл. 24.06.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5 2015.

Зібрання