Йогурт (Патент на корисну модель № 97223)
Дата
2015
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Йогурт містить нормалізоване молоко з масовою часткою жиру від 0,05 % до 3,5 %, цукор, заквашувальний препарат, стабілізатор, ароматизатор. Як ароматизатор використовують сухий ароматизатор "Мускатні аромати" із гуміарабіку та ароматичної композиції із ефірної олії шавлії мускатної.
Yogurt contains normalized milk fat mass fraction of 0.05% to 3.5%, sugar, zakvashuvalnyy drug, stabilizer, flavor. How to use dry flavor flavorings "muscat flavors" of gum arabic and aromatic composition of the essential oil of sage sclarea.
Опис
Ключові слова
йогурт, yogurt, ароматизатор, flavor, ефірна олія, attar
Бібліографічний опис
Патент № 97223 Україна, МПК А 23 С 9/13. Йогурт / Іванов С. В., Чепель Н. В., Грек О. В., Красуля О. О. ; заявник та патентокористувач Національний університет харчових технологій. – № u201407147 ; заявл. 24.06.2014 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5 2015.