Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Визначено вміст мінерального складу чизкейків з використанням рослинної сировини із заданими критеріями харчової цінності. The content of the mineral composition of cheesecakes with raw plant materials with predetermined criteria nutritional value.

Опис

Ключові слова

чизкейки, cheesecakes, мінеральний склад, mineral composition, рослинна сировина, raw plant materials, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Пересічний, М. І. Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Харчова наука і технологія : науково-виробничий журнал. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – № 2 (27). - С. 6-9.

Зібрання