Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено вміст мінерального складу чизкейків з використанням рослинної сировини із заданими критеріями харчової цінності.
The content of the mineral composition of cheesecakes with raw plant materials with predetermined criteria nutritional value.
Опис
Ключові слова
чизкейки, cheesecakes, мінеральний склад, mineral composition, рослинна сировина, raw plant materials, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Бібліографічний опис
Пересічний, М. І. Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Харчова наука і технологія : науково-виробничий журнал. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – № 2 (27). - С. 6-9.