Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Визначено вміст мінерального складу чизкейків з використанням рослинної сировини із заданими критеріями харчової цінності.
The content of the mineral composition of cheesecakes with raw plant materials with predetermined criteria nutritional value.
Опис
Бібліографічний опис
Пересічний, М. І. Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини / М. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна // Харчова наука і технологія : науково-виробничий журнал. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – № 2 (27). - С. 6-9.