Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатів
Вантажиться...
Файли
Дата
2015
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено оцінку біохімічного складу та функціональних властивостей бульб сорту Беллароза. Встановленні оптимальні режими попередньої підготовки та сушіння картоплі даного сорту при виробництві напівфабрикатів.
The estimation of biochemical composition and functional properties of tubers variety Bellaroza. The optimal modes of preconditioning and drying of potato varieties in the production of semi-finished products.
Опис
Ключові слова
картопля, сушіння, напівфабрикат, potatoes, semi-finished product, dry, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Бандуренко, Г. М. Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатів / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарев // Рослинний світ України: нетрадиційні і рідкісні види у наукових дослідженнях і господарсько-практичній діяльності : матеріали всеукраїнського науково-практичного семінару, 27 березня 2015 р., с. Крути, Чернігівська обл. / ДС «Маяк» ІОБ НААН. – Ніжин : ПП Лисенко М. М., 2015. – С. 15-20.