Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатів

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено оцінку біохімічного складу та функціональних властивостей бульб сорту Беллароза. Встановленні оптимальні режими попередньої підготовки та сушіння картоплі даного сорту при виробництві напівфабрикатів. The estimation of biochemical composition and functional properties of tubers variety Bellaroza. The optimal modes of preconditioning and drying of potato varieties in the production of semi-finished products.

Опис

Ключові слова

картопля, сушіння, напівфабрикат, potatoes, semi-finished product, dry, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатів / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарев // Рослинний світ України: нетрадиційні і рідкісні види у наукових дослідженнях і господарсько-практичній діяльності : матеріали всеукраїнського науково-практичного семінару, 27 березня 2015 р., с. Крути, Чернігівська обл. / ДС «Маяк» ІОБ НААН. – Ніжин : ПП Лисенко М. М., 2015. – С. 15-20.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced