Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведено оцінку біохімічного складу та функціональних властивостей бульб сорту Беллароза. Встановленні оптимальні режими попередньої підготовки та сушіння картоплі даного сорту при виробництві напівфабрикатів. The estimation of biochemical composition and functional properties of tubers variety Bellaroza. The optimal modes of preconditioning and drying of potato varieties in the production of semi-finished products.

Опис

Ключові слова

картопля, сушіння, напівфабрикат, potatoes, semi-finished product, dry, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Бандуренко, Г. М. Використання картоплі сорту Беллароза у виробництві сушених напівфабрикатів / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарев // Рослинний світ України: нетрадиційні і рідкісні види у наукових дослідженнях і господарсько-практичній діяльності : матеріали всеукраїнського науково-практичного семінару, 27 березня 2015 р., с. Крути, Чернігівська обл. / ДС «Маяк» ІОБ НААН. – Ніжин : ПП Лисенко М. М., 2015. – С. 15-20.