Varieties of food additives in the contemporary human diet

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

food processing, taste enhancement, food additives, food preservation, обробка їжі, покращення смаку, харчові добавки, зберігання їжі, обработка еды, улучшение вкуса, пищевые добавки, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Levchenko, K. Varieties of food additives in the contemporary human diet / K. Levchenko, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в XXI столітті : матеріали 81-ї міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів : тези доповідей, 24 квітня 2015. – К. : НУХТ, 2015. - Ч. 4. - С. 306-307.