Varieties of food additives in the contemporary human diet

Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

food processing, taste enhancement, food additives, food preservation, обробка їжі, покращення смаку, харчові добавки, зберігання їжі, обработка еды, улучшение вкуса, пищевые добавки, кафедра іноземних мов професійного спрямування

Бібліографічний опис

Levchenko, K. Varieties of food additives in the contemporary human diet / K. Levchenko, M. Strizhnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства в XXI столітті : матеріали 81-ї міжнародної конференції молодих вчених, аспірантів та студентів : тези доповідей, 24 квітня 2015. – К. : НУХТ, 2015. - Ч. 4. - С. 306-307.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced